Followers


TERMA & SYARAT

as salam..semua CUSTOMER sila bace kan dulu SYARAT-SYARAT ni sebelum buat tempahan ya..supaya jelas....


1. Anda diingatkan bahawa warna pada gambar adalah sedikit berbeza dari warna asal oleh kerana faktor fotografi dan tetapan pada kamera. Ada sesetengah produk disini adalah sedikit berbeza kerana faktor tekstur warna pada gambar. Saiz juga mungkin sedikit berbeza kerana ukuran yang tidak sama tetapi tidak perlu risau kerana perbezaannya sedikit sahaja dan tidak ketara. Bagi produk yang diimport, ukurannya telah disediakan oleh pihak kilang. Semua produk telah dinilai dan disemak sebaik mungkin sebelum dihantar bagi memastikan ianya boleh digunakan dan masih berada dalam keadaan yang baik.  

2. Barang hanya akan dipos setelah bayaran penuh dilakukan.  

3.Semua barang yang telah dijual tidak boleh ditukar atau dikembalikan semula...jadi apa2 yang berlaku saya tak kan tanggung segala pembayaran nyer ya.

4. semua barangan dalam group ni x boley booking ya..sapa yg cepat die dapat..,sebelum nak bank in boley double cek stok dulu dgan saya ,jika da bank in tapi barg da sold kami akn refund duit balik .

harap maklum..harap semua boley berikan kerjasama n faham dgan terma n syarat dalam group ini. Terima kasih semua ats kepercayaan anda kpada saya..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan